Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari, aceste conditii.

Definitii si Termeni

Bioversity – este marca inregistrata a S.C. LA SANTRADE SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Hrisovului, nr. 2-4, Parter, camera 2, bl. 2, scara 1, ap. 88, sector 1, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2821/07.03.2017, cod unic de inregistrare fiscala RO34357157.

Vanzator – S.C. LA SANTRADE SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Hrisovului, nr. 2-4, Parter, camera 2, bl. 2, scara 1, ap. 88, sector 1, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2821/07.03.2017, cod unic de inregistrare fiscala RO34357157 si Partenerii.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta de peste 18 ani si orice persoana juridica, legal infiintata.

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de S.C. LA SANTRADE SRL. Site-ul este gazduit de serverele Hostinger. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului S.C. LA SANTRADE SRL – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C LA SANTRADE SRL si a Partenerilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C LA SANTRADE SRL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LEGATURI

S.C LA SANTRADE  SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

ACCESUL LA SITE

S.C LA SANTRADE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C LA SANTRADE SRL , fara acordul scris al acesteia.

 

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam!

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare S.C LA SANTRADE SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. S.C LA SANTRADE  SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

 

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre S.C LA SANTRADE  SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

ANPC

http://www.anpc.gov.ro/

 

 

 

 

 

bioversity.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord